CVU Uitvaartzorg opent nieuw uitvaartcentrum in Gouda

Na een langdurige zoektocht naar een geschikte locatie voor een eigen uitvaartcentrum in Gouda, opent CVU Uitvaartzorg deze week haar vestiging aan de Emmastraat 49. Het bestaande pand betreft het voormalig Hervormd centrum ’t Anker dat de afgelopen maanden verbouwd is tot een sfeervolle afscheidslocatie. Hiermee is Gouda een fraai uitvaartcentrum rijker en wordt de keuzemogelijkheid voor een opbaarlocatie die bij de overledene en nabestaanden past, uitgebreid.

24 uurs faciliteiten
Het uitvaartcentrum voorziet in alle faciliteiten die nodig zijn voor een gepaste samenkomst van nabestaanden en genodigden, rouwbezoek aan de overledene en condoleance. Bijzonder zijn de vier 24 uurs toegankelijke rouwkamers. Middels een persoonlijke toegangscard kunnen nabestaanden op elk gewenst moment van de dag hun dierbare bezoeken in de eigen, intiem ingerichte opbaarkamer van de overledene.

Officiële opening en Open Dag
Het uitvaartcentrum wordt op vrijdag 18 september officieel geopend door de burgemeester. Op zaterdag 19 september a.s. van 10.00 tot 15.00 uur is er voor het publiek een Open Dag en is iedereen van harte welkom om het nieuwe uitvaartcentrum aan de Emmastraat 49 eens rustig te komen bekijken.

Over CVU Uitvaartzorg
CVU Uitvaartzorg is een moderne uitvaartorganisatie met een lange historie. Al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw en met respect voor ieders persoonlijke levensbeschouwing verzorgt zij uitvaarten in de regio’s Rijnmond en Gouwestreek. CVU beschikt over 7 eigen uitvaartcentra, waarvan er twee in de Gouwestreek (Waddinxveen en Gouda). CVU helpt iedereen met de uitvaart die bij hem of haar past. Persoonlijke aandacht en benadering staan daarbij altijd voorop. CVU beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg. Voor meer informatie: www.cvu.nl