Cursus Speels en Positief Opvoeden

Gouda – Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Gouda organiseert een cursus ‘Speels en Positief Opvoeden’. De cursus start op donderdag 31 mei in het Nelson Mandela Centrum en is bedoeld voor ouders met kinderen tussen de 3 en 12 jaar.

Hoe moet je reageren op een kind dat boos of driftig is? Hoe ga je om met een kind dat stil, bang of verdrietig is? Deze en andere alledaagse opvoedingsvragen komen aan de orde tijdens de thema-avonden ‘Speels en positief opvoeden’.

Je krijgt informatie over de redenen waarom kinderen soms niet reageren zoals je dat zou willen en hoe je het beste met lastige situaties om kunt gaan. Je leert hoe belangrijk het is om op een positieve en speelse manier met je kind om te gaan en je krijgt praktische tips hoe je dit kunt doen. Tijdens drie thema-avonden worden de thema’s zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en veerkracht bij kinderen besproken.

Advertisements

De cursus bestaat uit drie avonden van twee uur en kost 20 euro p.p. (m.u.v niet-subsidiërende gemeenten). Aanmelden via www.cjgcursus.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

05-04-2018 13:41