Clubavond met Abdelkader Benali

Gouda – Op vrijdag 17 november om 20.30 uur houdt de Chocoladefabriek wederom een clubavond met dit keer Abdelkader Benali als gast. Abdelkader Benali (1975) debuteerde in 1997 met de roman Bruiloft aan zee, die genomineerd werd voor de Libris Literatuurprijs en bekroond werd met de Geertjan Lubberhuizen-prijs.

Zijn tweede roman, De langverwachte, werd bekroond met de Libris Literatuurprijs. Benali schrijft romans, non-fictie en poëzie (dit jaar verscheen zijn bundel Wax Hollandais) en is bekend van tv-programma’s als De schrijver en de stad en Chez Benali. Hij is een warm pleitbezorger van goed (basis)-onderwijs en natuurlijk van vóórlezen. Maak op 17 november kennis met deze alleskunner op de Clubavond met Abdelkader Benali, waarin hij o.a. zal vertellen over zijn nieuwste boek Wax Hollandais, zijn boek Brief aan mijn dochter en zijn theatertour.

Op deze avond ontvangen wij ook onze donateurs, zij dragen bij aan cadeaulidmaatschappen voor Gouwenaars die zich geen bibliotheekabonnement kunnen veroorloven.  Deze Gouwenaars dromen ook graag weg bij die nieuwe bestseller, lezen hun kinderen graag voor uit een mooi boek of willen gebruik maken van een pc. Maar zij kunnen het zich niet veroorloven lid te zijn van de bibliotheek, dé plek waar dit allemaal mogelijk is.

Advertisements

Kijk op www.bibliotheekgouda.nl voor meer informatie en kaartverkoop.