Cinema Gouda vertoont Champions League Ajax – Tottenham

Gouda – AFC Ajax kent een ongelooflijk seizoen in de Champions League en heeft de halve finale van de Champions League gehaald. Beide wedstrijden die Ajax speelt in de halve finale zijn te zien in Cinema Gouda op het grote doek.

Op dinsdag 30 april speelt de voetbalclub op het nieuwe White Hart Lane de heenwedstrijd tegen Tottenham Hotspur, waarna op woensdag 8 mei de Spurs naar de Johan Cruijff Arena komen.

De aanvraag van het vertonen van de Champions League wedstrijden die Ajax zou spelen had Cinema Gouda al enige weken geleden neergelegd bij de UEFA. ‘Eigenlijk wilde we de kwartfinales van Ajax – Juventus ook al vertonen’, zegt Nina (Marketing Cinema Gouda). ‘Het was afwachten of de UEFA deze vertoningen zou goedkeuren, maar dat is niet meer gebeurd voordat de kwartfinales gespeeld waren. Na de overwinning van Ajax gister zijn we vanochtend er weer direct achteraan gegaan en kregen we toen gelukkig groen licht. Het is heel bijzonder dat Ajax zo ver is gekomen in de Champions League en we vinden het dan ook erg leuk dat we dit mogen vertonen op groot scherm voor alle voetballiefhebbers.’

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

19-04-2019 12:17