Chocoladefabriek bestaat 1 jaar

Het 1-jarig bestaan van de Chocoladefabriek wordt door een groot deel van de medewerkers en vrijwilligers gevierd op de trap. Sinds 28 februari 2014 bewonen de Stadsbibliotheek Gouda, het Streekarchief Midden-Holland, de Drukkerswerkplaats en Kruim – eten & drinken de voormalige chocoladeverwerkingsfabriek aan Klein Amerika.

We kijken met trots terug op dat eerste ‘levensjaar’. Een jaar waaraan we vol mooie, nieuwe ideeën en plannen zijn begonnen en veel daarvan zijn vervuld. Met wekelijks meer bezoekers dan ooit gedacht, blijkt de Chocoladefabriek voor velen een welkome stek.

360-tour

Advertisements

Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van de Chocoladefabriek presenteren we met trots de 360-tour van de voormalige chocoladeverwerkingsfabriek. Met deze tour kunt u virtueel door het hele gebouw lopen. Als extra service kunt u hier ook informatie vinden over de zaalverhuur, een stiltecabine reserveren of het dagmenu van Kruim bekijken. Ga naar http://samh.nl/chocoladefabriek360 voor een exclusief kijkje.

Pakt uit

Bovendien starten we precies een jaar na de opening de tweede editie van Pakt Uit. Een maand lang staat het thema ‘Waanzin’ van de Boekenweek bij ons centraal. Kijk op www.bibliotheekgouda.nl voor het volledige programma.

Chocoladefabriek is 1