BZ&PC heren 1 verliest opnieuw van Aqua-Novio.

De heren van BZ&PC hebben hun tweede nederlaag van het seizoen geleden. De ploeg onder leiding van Herman van Tongerloo en Jary Göbel wist niet te winnen van Aqua-Novio ’94 en verloor in Nijmegen met 16-9.

In de eerste periode schoot Aqua-Novio ’94 uit de startblokken en kwam snel op 2 goals voorsprong. De Bodegravers probeerde terug te komen in de wedstrijd en creëerde daardoor veel kansen, echter wisten ze niet het net te vinden. Waardoor de stand op een 0-2 bleef staan.

In het begin van de 2de periode begon het beter te lopen bij de heren van BZ&PC. Routinier Ton van Jaarsveld wist als eerste het net te vinden en de bodegravers met 2 snelle goals terug te brengen in de wedstrijd. Daardoor kon het verschil terug gebracht worden naar één doelpunt waardoor er 3-2 op het scorebord kwam te staan. Echter wist BZ&PC de winning mood niet vast te kunnen houden, waardoor er een ruime achterstand ontstond van 8-4 in het eind van de tweede periode.

In het laatste deel van de wedstrijd kwamen de Bodegravers vaak en scoringsrijke posities echter wisten ze niet te scoren en werd het houtwerk veelvuldig getest. Waardoor Aqua-Novio het gat van 3 doelpunten vast kon houden. Rob Peek wist aan Bodegraafse zijde nog de 12-9 binnen te prikken. Na de 12-9 liet BZ&PC de wedstrijd volledig uit haar handen glippen wat de eindstand bracht op een 16-9 verlies.

Door de nederlaag van afgelopen zaterdag, staan de heren van BZ&PC op een vijfde plaats. De volgende competitiewedstrijd zal volgende week zaterdag thuis om 20:30 uur gespeeld worden tegen Het Y uit Amsterdam. Het Y bezit momenteel de 4e plaats op de ranglijst.