BOUNCERS BASKETBALL GEMIXT ONDER 10 2 KAMPIOEN

– En opnieuw kon Bouncers Basketball het afgelopen weekend een kampioen begroeten. Gemixt Onder 10 2 pakte dankzij een 49-21 overwinning op het bezoekende MSV 1 de titel.
De jonge Bouncertjes gingen voortvarend van start en met een 25-11 ruststand leek de titel al bijna binnen. Ook de tweede helft was ruim in het voordeel van de thuisploeg en kwam de zege en het kampioenschap geen moment in gevaar.

Bouncers Dames 1 won met 20-0 omdat tegenstander BV Squirrels 1 had afgezegd. Een kampioenschap zit er voor de Bouncers Dames echter niet meer in. Vorig weekend verloor de ploeg in Noordwijk met 54-43 van MSV en door die nederlaag was Bouncers afhankelijk van een misstap van Rowic. De Dordse dames maakten het afgelopen weekend echter geen fout en pakten daarmee de titel met Bouncers als een goede tweede.

Bouncers Heren 1 toonde zich een waardig kampioen door maandag 11 in Leusden het hoog geklasseerde Green Giants met 70-65 te verslaan en zaterdag won de ploeg in Delft met 52-69 afgetekend van DAS 1. Zaterdag 23 april wordt de ploeg in sporthal de Duikelaar gehuldigd na de laatste competitiewedstrijd tegen LUSV 1. Aanvang 19.00 u.

Bij Bouncers Heren 3 en het bezoekende Forwodians 2 uit Voorhoud zagen de toeschouwers een redelijk gelijk opgaande strijd, waarbij de thuisploeg in het tweede en derde kwart een voorsprong van 11 punten nam en die niet meer uit handen gaf. Winst met 44-29.
Bouncers Jongens Onder 16 1 ging met 11-5 in het eerste kwart redelijk vlot van start, maar werd de voorsprong in het tweede kwart bijna weer weggegeven, rust 21-18. De winst in het derde kwart was met 19-15 weer voor Bouncers, maar uiteindelijk werd de wedstrijd in de laatste minuut beslist in het voordeel van Bouncers, 57-51.

Bouncers Jongens Onder 14 1 en het bezoekende Grasshoppers uit Katwijk, maakten er in de eerste helft een gelijk opgaande wedstrijd van met een ruststand van 32-28. In het derde kwart maakte de ploeg met goed uitgevoerde aanvallen met een score van 23-13 het verschil en wonnen met 69-54.

Ook winst voor Bouncers Gemixt Onder 10 1. Met een aantal sterke periodes rekende de ploeg gedecideerd af met het bezoekende Flevo Musketiers 1 uit Lelystad. Jammer genoeg grijpt de ploeg naast de titel, want die gaat naar BS Leiden die zich in twee van de drie wedstrijden tegen Bouncers de sterkste toonde.

Helaas ook geen kampioenschap voor Bouncers Gemixt Onder 12 3, omdat in Den Haag met 47-37 werd verloren van medetitelkandidaat The Jumpers 2. Daarmee kwamen de ploegen beide op 18 punten, maar ging de titel op basis van het onderling resultaat ( + 4 voor The Jumpers) naar de Hagenaartjes.

Overige uitslagen.

Bouncers Heren 3 pakte in de Mammoet een mooie 50-43 overwinning op LUSV 4 en ook voor Bouncers Heren Onder 20 was er een ruime 70-57 overwinning op het bezoekende Lokomotief 2. Meisjes Onder 18 1 liet in de Mammoet een steekje vallen door met 40-51 te verliezen van de nummer laatst BS Leiden 1. Jongens Onder 18 2 had geen enkele moeite met Flush 72 1, 98-60.
Bouncers Meisjes Onder 16 1 liet in Rotterdam duidelijk zien dat het team terecht kampioen geworden is. De ploeg bleef met een 58-46 overwinning op het sterke Divine ongeslagen. Bouncers Jongens Onder 14 3 sloot het seizoen in stijl af met een mooie 56-47 overwinning op het bezoekende CobraNova 3. Ook Bouncers Gemixt Onder 12 1 sloot het seizoen op een fraaie manier af, door met 62-47 te winnen van Binnenland 1. De Barendrechters konden bij winst nog gelijk komen met Bouncers, maar het al kampioen zijnde Bouncers gaf geen kans weg.

Programma:
Vrijdag 22 april 2016: Waddinxveen de Duikelaar.

19.15 u Bouncers Basketball Jongens Onder 14 2 CobraNova 2. Tevens uitreiking van de kampioensbeker en medailles.

Zaterdag 23 april 2016: Waddinxveen de Duikelaar.

21.00 u Bouncers Heren Senioren 1- LUSV 1. Laatste competitiewedstrijd en huldiging i.v.m. het behaalde kampioenschap.