BNI De Gouwe voor lokale ondernemers

Gouda – Vijftien jaar geleden kwam Business Network International (BNI) naar Nederland. Sindsdien zijn er 128 chapters opgericht, met meer dan 3100 leden. Die gaven elkaar in 2017 meer dan 198.000 zakelijke aanbevelingen. BNI De Gouwe bestaat acht jaar en heeft op dit moment negentien leden. Het resulteerde in 2017 in 72.0550 euro omzet voor de lokale ondernemers uit het chapter.

De organisatie achter BNI De Gouwe is onderdeel van BNI Nederland, de grootste nationale organisatie op het gebied van zakelijke aanbevelingen. Leden kunnen trainingen volgen om hun netwerkkwaliteiten aan te scherpen. De leden zijn lokale ondernemers of ze werken in een bedrijf. Chapterdirecteur Danielle Verzijl vertelt: “Ik ben er trots op hoe we als chapter ondernemingen helpen om te groeien. BNI is een marketingsysteem voor meer omzet. En dat is waardevol voor de lokale economie.”

Wekelijks netwerkontbijt

In Gouda start elke dinsdagochtend om 7.00 uur het netwerkontbijt in Best Western City Hotel. Hier verzamelen zich alle leden en hun gasten. Ze krijgen allemaal 60 seconden de tijd om over hun bedrijf te pitchen, er is een 4 minutentraining en aan het einde van de bijeenkomst is er de zogenoemde positieve bijdrageronde. Dan kunnen de leden laten zien wie ze waar in hun netwerk hebben kunnen aanbevelen.

Chapterdirecteur Danielle Verzijl legt uit: “Wij geloven dat zakendoen veel meer voldoening en succes geeft als je het baseert op elkaar helpen en samenwerken. Het motto van BNI is daarom ‘geven loont’. Als je iets van een groep wilt ontvangen, moet je beginnen iets te géven. Het resulteert in een lokaal netwerk waarbij mensen zó met elkaar samenwerken dat het tot business leidt.”

Alle BNI-leden worden geholpen met een regionaal trainingsprogramma, dat opgebouwd is tijdens de 33 jaar die de organisatie bestaat, met als doel elkaar aan meer omzet te helpen. Meer informatie of proeven van dit businessontbijt zie www.bni-degouwe.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
10-07-2018 16:09

Advertisements