Biercafé De Goudse Eend treedt toe tot Alliantie van Biertapperijen

Het Goudse Biercafé De Goudse Eend wordt toegelaten tot de vereniging van gespecialiseerde cafés op het gebied van speciaalbier. Op 23 maart zal dat gebeuren tijdens de ledenvergadering van de Alliantie van Biertapperijen (A.B.T.).

Jeroen Carol-Visser, eigenaar van Biercafé De Goudse Eenden, vindt het een eer om deel uit te mogen maken van het gezelschap: “Al jaren ga ikzelf als bierliefhebber naar diverse A.B.T. cafés. Daar ben je gegarandeerd van goed bier in een geweldige mooie omgeving. Het is een erkenning voor mijn inzet, kennis en kunde op het biergebied. Daarom ben ik trots dat mijn café wordt toegelaten tot deze exclusieve vereniging.”

De erkenning van De Goudse Eend zal door Jeroen en zijn team worden gevierd met een goed glas bier.

Geschiedenis A.B.T.
De A.B.T. is sinds 1986 opgericht om de kennis, kwaliteit en kunde van schenken van speciaalbier een grotere bekendheid te geven en naar een hoger niveau te brengen. De leden van de A.B.T. zijn stuk voor stuk erkend om de kwaliteit van het café. Vele leden zijn al jaren te vinden in de café top 100. Hoewel de A.B.T. een landelijke dekking heeft, waren tot nu toe geen leden in het Groene Hart te vinden, daar brengt het lid worden van De Goudse Eend een verandering in.