Bibelebonz staat weer klaar deze zomer!

Bijna zomervakantie! Honderden basisschoolkinderen in Gouda kijken er vol verlangen naar uit. Natuurlijk hebben de meeste ouders geen 6 weken vrij, en dus komen veel kinderen een paar dagen vakantie bij BSO Bibelebonz doorbrengen. We hebben voor alle vakantievierders een leuk en gevarieerd programma samengesteld. We gaan op pad naar speeltuinen, musea en het zwembad, we houden watergevechten en doen een aantal keer mee met het programma van Sport.Gouda.

Voor de kinderen van Bibelebonz ligt een uitgebreid activiteitenprogramma klaar. Enkele voorbeelden: De jongste kinderen gaan naar Julianasluis en kinderboerderij en krijgen een piratendag. De kinderen van de MiddenBonz (groep 2 en 3) gaan naar de Kaasboerderij, hebben een ‘Loom’ party en doen spetterende waterspelletjes op ons gezellige plein. De oudere kinderen gaan regelmatig naar het zwembad en naar de natuurspeeltuin, en zij sporten vaak. Zo staat er polsstokhoogspringen en stepdag op het programma.

Op de dagen die op ons mooie pand aan Lange Groenendaal 46 worden doorgebracht, bereiden de leidsters en leiders creatieve workshops, uitdagende spelen en andere gezellige activiteiten voor.

Buitenschoolse opvang Bibelebonz is de hele vakantieperiode geopend van 7.00 tot 18.00 uur.