Bewoners ´t Veerhuys tijdelijk naar Jac. P. Thijsselaan

Gouda – De bewoners van pension ´t Veerhuys zullen binnenkort tijdelijk hun intrek nemen in de GGZ locatie aan de Jac. P. Thijsselaan. Dit omdat het pand aan de Livingstonelaan grondig wordt verbouwd. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden in een half jaar tijd worden afgerond, waarna de bewoners er weer hun intrek kunnen nemen. Dit heeft het Leger Des Heils bekend gemaakt, die de opvang/woonlocatie voor mensen met (o.a.) verslavingsproblematiek runt.

Het pand is het laatst verbouwd voordat het Leger des Heils er eind 2004 introk. Nu vindt de organisatie het tijd voor een nieuwe ‘update’ van het gebouw. Volgens woordvoerder Gert Kraaijeveld gaat het onder meer om nieuwe ramen in het gebouw, wordt de indeling vernieuwd en wordt het sanitair uitgebreid. De zorgorganisatie vindt de verbouwing te belastend voor bewoners om te blijven.

In goede afstemming met omwonenden is het Leger des Heils gekomen op de Jac. P. Thijsselaan. Daar zullen de bewoners van het pension een deel van het pand betrekken. Gert Kraaijeveld verwacht dat de verhuizing geen strubbelingen zal opleveren met de buurt.

Advertisements

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

08-10-2020 14:20