Bejubeld muzikaal cabaret in De Theaterbakkerheij

Gouda – Op zaterdag 15 december komt oud-Gouwenaar Peter van Rooijen naar De Theaterbakkerheij met zijn voorstelling; Liefde, dood & zwaartekracht. Een grappig, naar de keel grijpend, ontroerend liedjesprogramma begeleid door een formidabele vijfmansband. Dit is zijn allerlaatste show van een zeer succesvolle tour door Nederland, welke door de Volkskrant wordt bejubeld met maar liefst 5 sterren.

Het is een unieke kans om een muzikaal programma van hoog niveau te zien. De Volkskrant (5 sterren) noemt het “een betoverend mooi theaterconcert”. Het NRC (4 sterren) noemde hem een van de beste liedjesschrijvers van dit moment met een show waar werkelijks niets op aan te merken is.

Peter van Rooijen is winnaar  van enkele cabaretprijzen, is op dit moment regelmatig te horen in Spijkers met Koppen en maakt deel uit van het absurdistische collectief Circus Teurdier. Met een volle, knallende popsound of juist klein en breekbaar. In zijn muziek kiest hij voor verschillende stijlen, van Spinvis tot Springsteen, maar hij maakt er altijd iets eigens van.

Advertisements

 Kaarten nu verkrijgbaar via www.theaterbakkerheij.nlZaterdag 15 december – Aanvang 20.00 uur – Gratis parkerenDe Theaterbakkerheij – Gouderaksedijk 24B Gouda

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

06-12-2018 12:00