Beaujolais Primeur proeverij bij Petanque Vereniging Gouda

Gouda – Vanaf de derde donderdag van november ligt de Beaujolais Primeur 2017 in de Nederlandse winkels. Petanque Vereniging Gouda en de Alliance Française grijpen deze gelegenheid aan om de inwoners van Gouda en omstreken hiervan te laten genieten en in Franse sferen te brengen.

Zij nodigen iedereen uit om op vrijdagavond 17 november onder het genot van een glas Beaujolais Primeur 2017 en een uitgebreid aanbod aan hapjes kennis te maken met de activiteiten van de Petanque Vereniging en de Alliance Française. De liefhebbers kunnen deze avond ook een jeu de boules clinic volgen. Alle noodzakelijke materialen zijn hiervoor aanwezig.

Het evenement vindt plaats in de sporthal (het Boulodrôme) bij Petanque Vereniging Gouda, op Sportcomplex De Uiterwaarden in de wijk Goverwelle. Parkeren kan onder en naast sporthal De Zebra, Goverwellesingel 10 in Gouda. Van daar loopt het wandelpad naar de Goejanverwelledijk. Aan de andere kant van de dijk ligt de accommodatie van de Petanque Vereniging.

Advertisements

Het Boulodrôme is overdekt en verwarmd, dus het evenement gaat onder alle weersomstandigheden door. De aanvangstijd is 19.30 uur. De toegang, de proeverij met hapjes en de jeu de boules clinic zijn gratis.
Voor nader informatie zie www.goudapetanque.nl.