BASISSCHOOL ST. CATHARINA UIT HAASTRECHT WINT SCHOOLREIS ATTRACTIEPARK DUINRELL MET WEDSTRIJD KINDERPOSTZEGELACTIE

De Kinderpostzegelactie heeft dit jaar een bedrag van 9,3 miljoen euro opgebracht. Basisschool St. Catharina behoort tot één van de meest creatieve scholen van de Kinderpostzegelactie. Als dank hiervoor wint de klas een verzorgde schoolreis naar Attractiepark Duinrell. De prijs is hen vandaag persoonlijk overhandigd door burgemeester Cazemier.

De schoolreis is een element geworden dat niet meer weg te denken is uit de Kinderpostzegelactie. Ieder jaar gaan kinderen fanatiek aan de slag om óf de hoogste omzet te behalen óf om de creatieve wedstrijd te winnen. Vandaag zijn 25 scholen verrast met een compleet verzorgde schoolreis naar Attractiepark Duinrell.

Er kwamen maar liefst 112 filmpjes binnen waarin leerlingen of zelfs hele klassen hun creativiteit de vrije loop lieten gaan: van tips tijdens het aanbellen bij de deur tot stopmotion filmpjes met Lego. Hierbij de inzending van basisschool St. Catharina: https://www.youtube.com/watch?v=wR8bmbYBi14

Advertisements

Dit jaar heeft 80% van de scholen ervoor gekozen om de bestellingen te laten bezorgen. Kinderen hoeven de kinderpostzegels alleen maar te verkopen, PostNL levert de bestellingen af. De bestellingen worden vanaf 8 november bezorgd.