BOUNCERS BASKETBALL SLUIT SEIZOEN AF

Met slechts een wedstrijd sloot Bouncers afgelopen zaterdag het reguliere seizoen 2015-2016 af. Op het programma staan nog wel de promotiewedstrijd van Bouncers Heren 1 op 14 mei 2016 in Leiden en de finales om de regiobeker van Bouncers Jongens Onder 14 1 Meisjes Onder 16 1, eveneens op 14 mei in sporthal De Duikelaar in Waddinxveen.

Feitelijk stonden er twee wedstrijden op het programma, maar de tegenstander van Bouncers Jongens Onder 14 2, CobraNova 2, zag het na de nederlaag een week eerder tegen Bouncers blijkbaar niet zitten om nogmaals naar Waddinxveen af te reizen en schitterde door afwezigheid. Met de reglementaire 20-0 winst bleef het al kampioen zijnde team met 18 punten uit 9 wedstrijden ongeslagen.

De tegenstander van Bouncers Jongens Onder 16 1, CobraNova 2 uit Voorburg, kwam wel opdagen. Bouncers speelde een op zich een goede wedstrijd en hield de schade in het eerste kwart beperkt tot 10-14. In het tweede kwart waren de bezoekers uit Voorburg, wat feller en doeltreffender in hun acties en stond Bouncers bij rust op een 20-37 achterstand. In de tweede helft bleef Bouncers aardig in het spoor van CobraNova, maar moest toch een redelijk forse 57-91 nederlaag incasseren. Eigenlijk speelde Bouncers niet tegen het team CobraNova, maar tegen de nummer 41 van de Voorburgers, Andrew Aldrett. Deze jongen kon door Bouncers niet worden afgestopt en hij alleen was goed voor 63 punten, waaronder 8 driepunters, van de 91 punten die de bezoekers scoorden.

Bouncers Basketball heeft het reguliere seizoen 2015-2016 afgesloten. En met 6 kampioenen, Bouncers Heren 1, Meisjes Onder 16 1, Jongens Onder 14 2, Gemixt Onder 12 1, Gemixt Onder 12 3 en Gemixt Onder 10 2, kan de vereniging terugzien op een zeer geslaagd seizoen. Een seizoen dat helemaal een mooi slot kan krijgen wanneer de promotiewedstrijd en de finales om de regiobeker winnend worden afgesloten.