42 ste editie van de Haastrechtse Jaarmarkt

Haastrecht – Op 28 mei 2022 vindt de 42ste editie van de Haastrechtse Jaarmarkt plaats. De dag wordt om 10.00 uur geopend door wethouder van de Krimpenerwaard Dhr. L. de Wit met aansluitend de superloterij met mooie prijzen beschikbaar gesteld door leden van de O.V.H. voor de eerste 100 bezoekers is er gratis koffie en gebak van Echte Bakker Arjan van der Eijk.

Daarna barst de gezellige feestdag los met een grote braderie en rommelmarkt van 10.00 uur tot 17.00 uur in het centrum van Haastrecht, vanaf 15.00 uur diverse activiteiten voor de kinderen op het evenementenplein met aansluitend een muzikaal ingevuld programma voor jong en oud.

Naast de regionale ondernemers zijn ook veel verenigingen, stichtingen en goede doelen actief op de Haastrechtse Jaarmarkt zoals stichting Vlister openlucht baden, stichting Swob/V welzijn en ondersteuning, de wereldwinkel, diverse politieke partijen, de gereformeerde kerk & stichting Theater Concordia presenteert het nieuwe jaarprogramma voor seizoen 2022-2023.

Het havenplein wordt omgetoverd tot evenementenplein van 15.00 uur tot 01.00 uur. Naast een zeer gevarieerd programma voor jong en oud bieden wij u dit jaar ook weer de mogelijkheid om gebruik te maken van onze food & drinks gelegenheden, deze worden ingevuld door plaatselijke horeca ondernemers uit Haastrecht.

Enkele grepen uit het programma; superloterij, streetdance Olympia, diverse kinder en jeugd activiteiten op het plein met onder anderen een mega clown springkussen en draaimolen, vanaf 16.00 luid Henk Wijngaard het doorlopende avond programma in met zijn hits, Danny Nicolay en de energieke Coverband Still Blue en de dj’s van Superfuif met allround partymuziek vullen het programma voor jong en oud aan!
Iedereen is van harte welkom op 28 mei 2022 op de Haastrechtse Jaarmarkt!

18-05-2022 10:25