Nieuwe activiteit in Moordrecht

mardi gras

Peije Goudriaan en Harry van Blitterswijk hebben in Moordrecht, onderdeel van gemeente Zuidplas, een evenmentenbureau opgericht. Zij vinden dat er in Moordrecht veel te weinig is te bieden voor zowel middenstanders als voor het publiek.

De plannen zijn om jaarlijks 4 tot 8 keer een (mini)-festival te organiseren voor zowel middenstanders als voor het publiek. Het wordt georganiseerd onder de naam Lazy Day Events.

Het eerste gekozen thema op zondag 30 augustus is “Mardi Gras in the Park”.
Lazy Day Events ziet dit als opstarter en denken hierbij aan kramen met koopwaar, kramen met eten, kramen met hebbedingetjes en leuke ideeën, een mini (rommel) marktje. Verder natuurlijk ook een gelegenheid om een frisje, wijntje, biertje te kunnen drinken, een gezellig overal tussen in staand terras, centrale tent met live artiesten en (lazy !) dj en eventuele andersoortige optredens.

Het beoogde tweede thema, “Salsa in the Park”, zal op zondag 13 september plaatsvinden.
Denk hierbij aan o.m. verschillende soorten dans, sangria, paella, Cubaanse sigaren, zuid Amerikaanse muziek, live optredende artiesten, diverse andere soorten eten en drinken, variatie aan kramen en verder ook natuurlijk weer die lazy sunday aanpak.

Meer info ? Kijk ook eens op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/Lazydayevents