Zo. 21-1: Cultureel Café Ammerstol

by saskia / 12 januari 2018 / No Comments

Ammerstol – Zondag 21 januari vanaf 16.00 uur speelt de ‘Leif de Leeuw Band’ bij Cultureel Café Ammerstol. Vorig jaar stonden zij twee keer op het podium van De Wereld Draait Door, op zondag 21 januari staan zij al weer voor de tweede keer op óns podium, de Leif de Leeuw Band.

En dat is een hele eer, want dit is niet zo maar een band. Eind 2014 wonnen ze als jong bandje de Dutch Blues Challenge en in 2015 werden ze uitgeroepen tot ‘Best Band 2015’ door de European Blues Awards. Leif werd in 2016 door de lezers van het magazine ‘De Gitarist’ uitgeroepen tot beste blues(rock) gitarist van de Benelux. Voor 2017 is hij zelfs twee maal genomineerd; als ‘Beste Gitarist Benelux’ én ‘Beste Blues(rock)/country/folk gitarist’.

De band nam in Memphis-USA deel aan de International Blues Challenge. Deze ervaring zorgde voor een flinke dosis inspiratie. Daardoor zijn meerdere stijlen, zoals funk, soul, roots, fusion, country en rock terug te horen in hun muziek. De afgelopen jaren tourde de band door heel Europa. En nu zijn ze even in Nederland en spelen ze bij ons in Ammerstol.

Live vanaf 16.00 uur. De zaal in Het Gebouw aan de Lekdijk 75 in Ammerstol is open vanaf 15.30 uur. Entree zoals altijd maar 5 euro.

Advertisements

About the author: