Zo. 21-1: Spinning Jazz Sessions

Gouda – In samenwerking met Cultuurhuis Garenspinnerij en restaurant de Kleischuur organiseert StudioGonz van januari tot en met mei 2018 iedere maand een jazzconcert met aansluitend een Open Podium voor zowel gevestigde muzikanten als aanstormend talent. Deze ‘Spinning Jazz Sessions’ vinden elke derde zondag van de maand plaats in StudioGonz tussen 14.30 en 17.30 uur. Aansluitend is er voor belangstellenden een speciaal Jazzdiner in Restaurant de Kleischuur. De sessies worden gecoördineerd door Arie Kuit, saxofoondocent in de Garenspinnerij. Toegang: gratis.

De eerste sessie gaat van start op zondag 21 januari 2018 met als bijzondere gast “Frank in Person” Frank van den Brink. Frank (ja, hij heet écht Frank!) brengt een indrukwekkend eerbetoon aan Frank Sinatra, inclusief “the looks and the moves”. The Style…, The Voice…, he’s BACK! www.frankinperson.com

Na dit optreden gaan alle remmen los met het talent wat Gouda e.o. rijk is. Om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen aan bod komt, is het belangrijk om je van te voren in te schrijven voor de sessie. Dat kan op info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl. Laat weten of je zingt of welk instrument je bespeelt en welk(e) nummer(s) je zou willen laten horen en stuur (uiterlijk een week van tevoren) een pdf met toonsoort en akkoorden.

Advertisements

Zaal open: 14.30 uur, aanvang: 14.30 uur, deur sluit: 00.00 uur.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1999144313657460/