Woe. 20-12: Christmas Carols in Moerkapelle

by saskia / 15 december 2017 / No Comments

Moerkapelle – Op 20 december brengt het Grace Ladies Choir, uit Alblasserdam, enkele Christmas Carols van John Rutter ten gehore in de Hervormde Kerk, dorpsstraat 15 in Moerkapelle.

Het Grace Ladies Choir staat onder leiding van de enthousiaste dirigent Joost van Belzen. Het koor heeft een warme, unieke sound, wat doet denken aan de Engelse Boy’s Choirs. Grace Ladies Choir telt op dit moment 25 enthousiaste, gepassioneerde zangeressen in de leeftijd van 15 tot 45 jaar. De meiden zingen drie-stemmig, namelijk; eerste sopraan, tweede sopraan en de altpartij.

In de aanloop naar Kerst geven ze twee concerten, waarvan één op 20 december in de Hervormde Kerk in Moerkapelle. Het thema van beide avonden is ‘Kom verwondert u hier mensen’. Tijdens het concert zal Martina de Pater de solo-partij zingen. Chr. Mannenkoor Con Forza uit Woerden onder leiding van Willem Nijhof zullen hun medewerking verlenen aan dit concert. Joost van Belzen zal Grace Ladies Choir niet alleen dirigeren, maar ook begeleiden op de piano. Peter Wildeman bespeelt het orgel. De spreker op deze avond is Dhr. Cor Verkade.

Het concert begint om 19.45 uur, de deuren zijn open vanaf 19.15 uur. De entree voor volwassenen is 5 euro, voor kinderen tot 12 jaar 2 euro. Reserveren kan via info@graceladieschoir.nl.

Advertisements

About the author: