Woe. 20-12: Kerstmarkt Antoniuscollege

Gouda – Op woensdag 20 december hult het Antoniuscollege zich in kerstsferen voor Serious Request. De tweedeklassers van de school organiseren tussen 14.00 en 17.00 uur een knusse kerstmarkt om geld in te zamelen voor het Rode Kruis, het doel waar Serious Request dit jaar aan gewijd is.

Wereldwijd leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun familie, en het Rode Kruis zet zich in om deze kinderen en hun ouders te herenigen. De tweedeklassers van het Antoniuscollege gaan met deze actie een steentje bijdragen.

Met liefde gemaakt
Zo verkopen Abel, Suzanne, Didier, Peter en Eva kerststukjes: je kunt je eigen kerststukje samenstellen, maar zij doen dat met liefde ook voor je… Klaar-terwijl-je-wacht! Majda, Basma, Nisrine en Hajar versieren handen en telefoonhoesjes met de mooiste henna-decoraties. De bezoeker kan ook kaarsen kopen met een henna-tekening.

Advertisements

Naast kraampjes met allerlei originele zelfgemaakte producten kunnen bezoekers genieten van een vers stukje vlees of hamburgertje aan het gourmetstel van Suran, Charlotte, Luka en Seth of van een warme chocolademelk, tosti, wafel of kerstkoek van Yune, Kasper, Luuk en Klaas.

Muziek
Het geheel wordt muzikaal omlijst door optredens van de leerlingen. En wil je beter gitaar leren spelen? Dan kan Senna je daar in haar workshop bij helpen!

Alle opbrengsten van de markt gaan naar de jaarlijkse 3FM-actie Serious Request, dus de leerlingen heten je van harte welkom en hopen een mooi bedrag binnen te slepen!

Kerstmarkt Antoniuscollege, woensdag 20 december 2017, van 14.00 tot 17.00 uur, John Mottstraat 2-4 in Gouda.