Zuidplas zoekt budgetmaatjes

Zuidplas – Heeft u in Zuidplas hulp nodig bij het op orde krijgen en houden van uw financiën? Dan kunt u een beroep doen op Welzijn Zuidplas. Vanuit de dienst Raad en Daad zijn er budgetmaatjes (geschoolde vrijwilligers) die bij de mensen thuis ondersteuning bieden. Zo assisteren zij bij het op orde brengen van administraties of het in kaart brengen van schulden.

Door het grote aantal hulpvragen is Raad en Daad blijvend op zoek naar vrijwilligers die zich als budgetmaatje willen inzetten. Geeft het u energie om mensen met financiële problemen te helpen, zodat ze weer in staat zijn zelf hun financiële huishouding op orde te houden? Wilt u meer leren over gespreksvoering, over instanties en regelgeving rond genoemde problematiek en/of vindt u het leuk om mensen te leren kennen met een andere achtergrond? Meld u dan aan!

Na het volgen van de gratis training ‘Budgetmaatjes’ kunt u ingezet worden als vrijwilliger bij Raad en Daad. Vragen en/of aanmelden kan via raadendaad@welzijnzuidplas.nl of 06-14417050 (bij inspreken wordt u teruggebeld).

Advertisements