Zorgen om verloedering en veiligheid aan de Noordelijke Dwarsweg

PvdA en GroenLinks maken zich zorgen om de verloedering en veiligheid aan de Noordelijke Dwarsweg in Zevenhuizen. Aan de Noordelijke Dwarsweg (naast woonhuis nummer 88) is het terrein van het voormalig tuincentrum. Nadat dit tuincentrum werd gesloten kwam er na verloop van tijd een kringloopwinkel in dit pand. Er was een wisseling van uitbaters en ook is de laatste kringloopwinkel vanwege de brandveiligheid enige tijd gesloten.

Al geruime tijd is de kringloopwinkel gesloten en geleidelijk aan ontstond er vervuiling op het terrein. Sinds kort is er weer bedrijvigheid te constateren. Er werden containers geplaatst en nu komen er steeds meer boten die daar gestald worden. Op het buitenterrein ligt het afval meters hoog en hoe de situatie binnen is ons onbekend.

Als fractie van de PvdA/GroenLinks maken we ons zorgen om de brandveiligheid want er is geen dagelijks toezicht. Zeker met het oog op de december maand vrezen wij brandgevaar maar ook de opeenhoping van afval is gevaarlijk. Ook vragen wij ons af of het huidig gebruik het stapelen van containers en het gebruik als berging voor plezierboten past binnen het bestemmingsplan van dit pand. We vragen de gemeente om deze situatie te onderzoeken en de veiligheid te borgen.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
03-12-2018 10:14