Zomerfestival in de Chocoladefabriek

Op zaterdag 22 juni organiseert de Chocoladefabriek het allereerste Zomerfestival. Dit jaar is het thema ‘Onder spanning’. Het belooft met recht een spannende, maar vooral geweldige, dag te worden. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

Zo krijgen we bezoek van Simone van der Vlugt en Steffie van den Oord, kun je een minicollege van hoogleraar Anatomie Piet Hoogland volgen of samen met Joost Visbeen een historische stadswandeling maken over Goudse moorden. Kinderen kunnen aan de slag in het CSI-lab, meedoen met een spannende speurtocht, griezelen met een virtual reality bril op of in het donker naar een spannend verhaal luisteren. Schrijf samen met andere bezoekers mee aan een thriller, maak je eigen radio-jingle bij GoudaFM of bekijk het originele stadsrecht van Gouda. Maar er gebeurt nog veel meer. Onderzoek botjes, neem een kijkje in de techniekwerkplaats of laat je vingerafdruk analyseren. Maak kennis met de nieuwe bewoners van de tweede verdieping of bekijk hoe stressbestendig jij bent tijdens een ramp, samen met het Rode Kruis. Kortom, een dag die je niet mag missen! Kijk voor het volledige programma op https://www.bibliotheekgouda.nl/spanning.html

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Je koopt een toegangskaartje voor de hele dag. Je kunt dan aan alle activiteiten meedoen. Voor gezinnen zijn er speciale gezinskaarten te koop. Kinderen t/m 5 jaar gratis. Durf jij langs te komen?

Advertisements

Kijk voor meer informatie of activiteiten op www.bibliotheekgouda.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

11-06-2019 11:15