Zo. 6-5: Casper Cammeraat bij Verkaaik

Gouda – Casper Cammeraat komt zondag 6 mei naar Boekhandel Verkaaik om te vertellen over zijn werk en over zijn recent verschenen boek over de Reeuwijkse plassen.

Van nature graag experimenterend, is er een zeer gevarieerd oeuvre gegroeid van landschappen, portretten, architectuur, (details van) structuren en recentelijk abstracte fotografie en panorama’s. Vanaf 1995 verzorgt Casper cursussen en workshops fotografie: Eerst bij de Werkschuit, later in eigen atelier, fotoweken in Frankrijk en op La Palma (Canarische Eilanden).

Zelf zegt hij over zijn werk: “Ik fotografeer landschappen, mensen, structuren, abstracties, die ik mooi, spannend en/of ontroerend vind. Die beelden wil ik bewaren en aan anderen laten zien: omdat ze helpen herinneren aan het prachtige mirakel (mede)mens op aarde te zijn… en tegelijkertijd de nietigheid daarvan te realiseren te midden van grotere krachten. Niet als zendeling, maar als getuige.”

Zondag 6 mei van 14.00 tot 16.00 uur bij Boekhandel Verkaaik. Entree 2,50 euro (incl. consumptie), aanmelden via info@boekhandelverkaaik.nl.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

06-05-2018 14:31