Zo. 5-11: Jaarconcert van De Gebekte Wijffies

Reeuwijk – Het Goudse Smartlappenkoor De Gebekte Wijffies geven hun jaarconcert in Zalencentrum De Brug in Reeuwijk. Dit jaar is het koor De Boreftse Zangers uit Bodegraven te gast.

De Borftse Zangers bijten deze middag de spits af met hun optreden, waarna De Gebekte Wijffies hun repertoire zullen vertolken. De middag wordt afgesloten met een spetterend gezamenlijk optreden van beide koren, die dan samen één groot gemend koor vormen.

De Gebekte Wijffies is een Gouds dameskoor dat smartlappen, levensliederen en andere Nederlandstalige nummers zingt. Het wordt hierbij ondersteund door muzikanten op accordeon en slagwerk. Het is een gezellig, goed gebekt dameskoor dat gemiddeld twee maal per maand optreedt in verzorgingshuizen, zorgcentra. Elke woensdagavond wordt er in De Speelwinkel in Gouda gerepeteerd onder leiding van hun dirigente Marie-Louise Nelemans. Binnen het koor is er nog plek voor dames die van zingen houden.

Advertisements

Vorig jaar mochten De Gebekte Wijffies op hun concert meer dan 400 fans ontvangen. Dit jaar wordt iedereen wederom uitgenodigd voor een gezellige middag vol zang en muziek.

De zaal is open om 14.00 uur en om 14.30 uur vangen de optredens aan. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.