Zo. 4-3: Kloosterconcert

Haastrecht – De Haastrechtse Kring en Podium Oudewater organiseren ook dit jaar weer een Kloosterconcert. Het internationale barokensemble Giardino Musicale is dit keer te gast. Met het programma ‘O Nederland’ wil men een beeld schetsen van de muziek in de Lage Landen, haar bloei en glorie beginnend in de Gouden Eeuw.

Het ensemble bestaat uit Eva Harmuthovà (blokfluiten, hobo), Elske Tinbergen (barokcello, basviool) en Jérôme Brodin (klavecimbel). Het belooft een hele mooie muzikale middag te worden waarbij onder meer werken van Nicolaas à Kempis, Alexis Magito, Unico van Wassenaar, Jan Pieterzoon Sweelinck zullen worden gespeeld. Na afloop van het concert is er een gezellig nabeschouwing in d’Oude Refter van het Klooster.

Het concert vindt plaats in de St. Gabriëlkerk van het Passionistenklooster, Provinciale weg Oost 62 in Haastrecht. Aanvang om 15.00 uur. De toegang is 15 euro, jongeren tot vijftien jaar gratis, voor CJP 7,50 euro en 12,50 euro voor donateurs van de Haastrechtse Kring (NB: dit tarief geldt alleen in de voorverkoop).

Advertisements

Kaartverkoop en meer informatie via www.haastrechtsekring.nl, www.cultuur-oudewater.nl, Judith Verkaik (Hoogstraat 130 in Haastrecht), Diny van Velzen – Van der Voet (Kleine Haven 1 in Haastrecht), The Readshop en Emté Oudewater.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl