Zo. 30-10: Open Dag bij Langlaufvereniging Gouda

 

Op 30 oktober houdt de Langlaufvereniging Gouda de tweede Open Dag van dit seizoen. Iedereen kan dan meedoen aan de kennismakingslessen langlaufen. Speciaal voor de jeugd hebben we spelelementen in hun training gebracht zodat het een echte fun-training wordt. Zo oefen je langlauftechniek en behendigheid. Én je kan een prijsje verdienen!

De Langlaufvereniging Gouda biedt naast het langlaufen ook andere sporten aan. Zo zijn er op de Open Dag ook kennismakingslessen skiken, rolskiën en nordicwalken. De open dag is van 12.00 tot 15.00 uur. Een kennismakingsles langlaufen, skiken, rolskiën en nordicwalken kost voor volwassenen € 5 en voor kinderen € 2,50.

Advertisements

De kennismakingslessen zijn op de kunststofbaan die op het buitenterrein van het Groenhovenbad in Gouda is aangelegd. Er zijn 2 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog, een skatebaan en mogelijkheden voor het oefenen van biatlon.
Locatie: Tobbepad 4 in Gouda, parkeren op de parkeerplaats van de Heuvellaan.

Cursussen
Vanaf 12 november start de tweede serie cursussen. Er zijn cursussen op verschillende niveaus. Meer informatie over de cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging op www.langlauf.nl.

Informatie voor de media
www.langlauf.nl en pr@langlauf.nl