Zo. 3-9: Folk-metal in StudioGonz

Gouda – De Zwitserse folk-black metal band Morgarten speelt zondag 3 september in StudioGonz. Support is de Nederlandse death-metal band Bloodgod.

Hoewel de heren van Morgarten nog altijd jong zijn timmert de band al geruime tijd aan de weg. Eind 2015 speelde de band voor het eerst buiten thuisbasis Zwitserland en werd de band opgemerkt door een groter publiek. Er volgden kleinere tours door Europa, waarbij de band in Nederland is uitgegroeid tot een graag geziene band.
Zo serieus als het genre mag klinken, zoveel plezier hebben de Zwitsers op het podium. Van ieder optreden maken zij een feest waarin venijnige black-metal zich afwisselt met aanstekelijke folk-deuntjes. Hoog tijd om dat geluid te laten klinken op het podium van StudioGonz.
De Nederlandse death-metal band Bloodgod timmert ook serieus aan de weg. Het grote voordeel is dat de leden reeds ervaring opdeden in andere bands voordat ze Bloodgod oprichtten. Met hun opzwepende muziek weten zij het publiek perfect op te warmen voor Morgarten.
StudioGonz aan de Turfsingel 36 in Gouda opent zondag 3 september om 20.00 uur. De eerste band trapt een half uurtje later af. Meer informatie: www.studiogonz.nl
https://www.facebook.com/events/824286547720704/