Zo. 28-10: Opnieuw Vintage Kilo Sale in de Agnietenkapel

Gouda – Na de succesvolle Vintage Kilo Sale afgelopen mei in de Agnietenkapel, komt er nu een herfst/winter editie op zondag 28 oktober. Het concept van de Vintage Kilo Sale komt uit Engeland, waar het heel populair is. In Nederland wordt het voornamelijk in de grote steden georganiseerd. De organisatie van het evenement in de Agnietenkapel zijn Gouwenaars en ze waren overweldigd door het grote animo; “dat heeft ons gemotiveerd om het concept naar nog meer steden te brengen. We zijn in Dordrecht geweest en Amersfoort staat inmiddels ook al gepland.”

Het concept van de Vintage Kilo Sale is als volgt: er is keuze uit duizenden vintage-, retro- en merkartikelen. Rol je mouwen op en snuffel door héél veel vintage kleding. De organisatie zorgt dat er een paar ton vintage kleding voor je klaar hangt/ligt, van bloesjes tot accessoires, van jumpers tot korte broeken en rokken. Er zitten genoeg pareltjes tussen om gevonden te worden.

Zodra je klaar bent, neem je de uitgekozen items mee naar de kassa’s en je betaalt 15 euro per kilo. Er is geen minimum bestedingsbedrag, dus als je maar één lichtgewicht item wilt, dan zou je zomaar 1 euro kunnen betalen.

Voor meer informatie over het event zie https://www.facebook.com/events/510814702678234/

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

28-10-2018 09:00