Zo.28-08: Open dag E-quine.com op Goudse Manege

Op zondag 28 augustus 2016 organiseren de derdejaars studenten van E-quine.com een open dag op de Goudse Manege. Bezoekers kunnen de hele dag genieten van interessante demonstraties en lezingen. Natuurlijk zijn er ook heerlijke hapjes en drankjes verkrijgbaar en is er voor shopliefhebbers een heus strodorp. Dit is een dag die geen enkele paardenliefhebber mag missen! En de toegang is geheel gratis.

E-quine.com is een kennisplatform. Naast eendaagse cursussen wordt ook een driejarige opleiding aangeboden. De studenten worden opgeleid tot gedragstrainers, die door het hele land les geven en paarden met gedragsproblemen trainen. In samenwerking met de Goudse Manege organiseren de derdejaars studenten van E-quine.com op 28 augustus een Open dag. Deze dag is niet alleen interessant voor mensen die de opleiding willen gaan volgen, maar juist voor alle paardenliefhebbers die geïnteresseerd zijn in paardengedrag, grondwerk en welzijn.

De dag is gevuld met demonstraties en lezingen van experts uit de paardenwereld. Er zal o.a. gesproken worden door een voedingsexpert, gedragswetenschapper, paardenfysiotherapeut en een zadelpasser.  Natuurlijk is Annemarie van der Toorn, oprichtster van de opleiding,  ook op de open dag aanwezig. Zij zal een demonstratie geven met een paard dat zeer moeilijk op de trailer laadt. Ook de studenten van E-quine.com zullen laten zien wat zij tijdens de opleiding geleerd hebben. Het volledige programma is hier te vinden: http://www.annemarievandertoorn.nl/files/nieuws/Programma.pdf

Advertisements