Zo.27-03: Expositie ‘Creating a monster’ van Jeroen Blok in de ruimte van Rolf

De ruimte van Rolf staat keer op keer garant voor spraakmakende exposities. In de kunstruimte, gelegen aan de Lage Gouwe 248 in Gouda, worden maandelijks kunstenaars uitgenodigd om binnen de vier muren van de ruimte zichzelf te ontwikkelen, met de ruimte samen te smelten en durf te tonen om zichzelf als kunstenaar van een andere en verrassende kant te laten zien.

Deze maand is de beurt aan kunstenaar Jeroen Blok uit Nieuwkoop. Gedurende de maand maart toont hij een opbouwend overzicht van de schilderijen die hij dagelijks maakt voor de expositie. Elke dag een nieuw werk op een andere manier geschilderd of getekend. Hiermee onderzoekt hij of er een grens is waarbij een schilderij zijn waarde en kracht verliest door de hoeveelheid werken die hij maakt. Of wordt het werk juist sterker als onderdeel van het grote geheel als je er daadwerkelijk voor staat?

Zijn uiteindelijke doel is om de ruimte vol te krijgen met zijn werken. Alle muren van de voor- tot de achterdeur. Benieuwd of dit lukt? Kom dan 27 maart om 15:00 uur kijken. Op deze dag zal zowel de opening als de afsluiting plaatsvinden.

Advertisements