Zo. 25-11: Luistergenoegens in Alphen

De Alphense meesterverteller de VERhaler (Arjen Siebel) staat op zondag 25 november voor de derde keer in korte tijd op het podium van Filmhuis Parkvilla in Alphen aan den Rijn. De theatervertelling is de derde in een reeks van vier ‘Luistergenoegens on Stage’, die de VERhaler nog speelt op zondagmiddagen van oktober tot december. Verhalen van een goeie drie kwartier, die bedoeld zijn voor de verfijnde toehoorders, kleine en grote mensen van 14 tot 100 jaar en ouder. Verhalen om bij weg te zakken, om in op te gaan en om in onder te dompelen. Genoegens om naar te luisteren.

In ‘ADEMtocht’ duikt de VERhaler in het fenomeen van de mens die 1000 jaar oud zal worden en volgens onderzoekers al onder ons leeft. In een zoektocht langs vragen die oneindig zijn en waren. De VERhaler vertelt: “Stel je nou toch voor dat degene die 1000 jaar wordt al onder is en inmiddels 800 jaar. Welke verhalen schuilen er dan in die mens? Heb je dan al niet alles meegemaakt? En bovendien: kun je je dan daardoor je eigen toekomst herinneren?” Opnieuw een verhaal om bij weg te dromen, om de tijd te vergeten.

BitterZoet

De vier “Luistergenoegens on Stage” zijn de opmaat naar de vijfde en nieuwste theatervertelling van Alphenaar Arjen Siebel: “BitterZoet“. BitterZoet is nog onder constructie en speelt op 3&4 januari 2019 in theater Parkvilla. “Hoe het vordert? Geweldig! Het wordt anders dan anders; niet omdat het moet, maar omdat het kan. Een verhaal wat meer dan eerder omlijst en doordrenkt zal zijn met muziek, met liedjes, met prachtige taal”, aldus Siebel. “Maar eerst speel ik nog deze derde van dit vierluik van theatervertellingen. Stuk voor stuk mooie vertellingen; grote-mensenverhalen voor tegen het slapen gaan, die altijd ergens raken aan iets wat van ons allemaal is. Dit keer met een verhaal over de zin en onzin van oud worden, van eeuwig te moeten of te mogen leven”.

Logistieke info van Luistergenoegens on Stage, te spelen op:
25 november, 15.00 uur: ADEMtocht
16 december, 13.30 uur: Eindeloos de Tijd

Reserveren voor “Luistergenoegens on Stage” kan wel, maar hoeft niet. En de entree? Die is gratis omdat toehoorders achteraf zelf bepalen wat ze de voorstelling waard vinden: in de hoed bij de uitgang.

Vragen?

Neem contact op met de VERhaler, Arjen Siebel 06-28247051of info@verhaler.nl
Bijgevoegde foto is vrij te gebruiken, foto Jan op ‘t Hof, ander beeldmateriaal is ook beschikbaar.

De VERhaler is te volgen op www.facebook.com/deverhaler of www.verhaler.nl en via het blog deverhaler.wordpress.com

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl
25-11-2018 09:00

Advertisements