Zo. 24-9: Change of Key in Country Café Concordia

Haastrecht – Voor het vijfde jaar op rij opent Country Café Concordia weer haar deuren voor het aankomende winterseizoen. De laatste zondagen van de maanden september 2017 t/m april 2018 kan er weer genoten worden van een middag vol onvervalste country muziek in de breedste zin van het woord. In de geweldige ambiance van Grand Cafe Concordia zorgt het Goudse trio Change of Key voor de muzikale invulling.

Regelmatig zullen er geplande, maar ook spontane gastoptredens plaatsvinden en ook de bezoekers worden actief bij de invulling betrokken. Via e-mail worden er door de bezoekers regelmatig verzoekjes voor country songs ingediend die dan, indien mogelijk, de eerstvolgende datum worden gespeeld. Om een bezoek aan deze muzikale zondagmiddagen, tussen 15.00 en 18.00 uur, zo laagdrempelig mogelijk te houden, is de entree gratis.

Zondag 24 september is pedalsteel gitarist Tom Ensink de eerste gast in het nieuwe seizoen. Voor de vaste luisteraars een bekend gezicht en voor de nieuwkomers is deze instrumentalist zeker aan te raden, want hij weet met zijn gevoelige spel het hart van de country muziek liefhebber te raken! Daarnaast hebben de leden van Change of Key speciaal voor deze zondag een set samengesteld om een ode te brengen aan, de op 8 september jl. overleden country gigant, Don Williams. Kortom ingrediënten genoeg om op 24 september naar Haastrecht te komen. Verdere informatie via info@marykee.com of 0654 918147

Advertisements