Zo. 24-12: Gospelkoor Rejoice in Kerst Sing In

Nieuwerkerk aan den IJssel – Op Kerstavond, 24 december, vindt om 21.00 uur een Kerst Sing In plaats in de Ringvaartkerk (voormalige kerkgebouw de Bron), Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op deze avond zal het Gospelkoor Rejoice uit Krimpen aan de Lek haar muzikale kwaliteiten ten gehore brengen.

Rejoice is een interkerkelijk gospelkoor, bestaande uit zo’n vijftig enthousiaste zangers en zangeressen en een combo, die door muziek en zang de Bijbelse boodschap willen uitdragen. Het koor staat onder leiding van de dirigent Hans Vliegenthart. Rejoice zingt een breed repertoire van ingetogen ballads tot opzwepende negro spirituals. De liederen van deze avond staan uiteraard in het teken van Kerst. Naast het koor is er die avond ook veel ruimte voor samenzang. Dominee Marjolein Verschoor zal de overdenking verzorgen.

Kortom veel samenzang, schitterende koormuziek, orgel en piano en combo staan garant voor een sfeervolle Kerstavond. Het combo van Rejoice bestaat uit piano, dwarsfluit, slagwerk en basgitaar.
Organist is Arjen van Driel. De samenzang vindt plaats om 20.50 uur.

Advertisements