Zo. 23-9: Lezing over archeologie in Streekmuseum Krimpenerwaard

Krimpen aan den IJssel – Paul in het Veld van de Archeologiegroep van de Historische Kring Krimpen (HKK), houdt op zondagmiddag 23 september een lezing over archeologie en bodemvondsten uit Krimpen aan den IJssel en omstreken. De lezing vindt plaats in Streekmuseum Krimpenerwaard en is de laatste in de serie lezingen op zondagmiddag.

Alhoewel bij archeologie niet direct aan Krimpen aan den IJssel wordt gedacht, heeft de Werkgroep Archeologie Krimpen in de afgelopen 5 jaar toch heel wat vondsten boven aarde weten te halen. Daarover gaat deze lezing met beelden, voorafgegaan door een korte reis door de archeologie en het ontstaan van de mens in het algemeen, want zonder enige kennis van het verleden begrijpen we het heden niet.

Advertisements

De toegang is vrij en in de pauze krijgt u een heerlijk kopje koffie of thee. Het Streekmuseum is tot 17.00 uur open en de entree is gratis.

Wilt u zich vooraf aanmelden via email: info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl of telefoon: 0180-514 866. Adres: IJsseldijk 312 in Krimpen aan den IJssel.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

23-09-2018 16:07