Zo. 22-4: Storytrail stadswandeling

Gouda – Beleef de sagen en legenden van Gouda tijdens de Storytrail stadswandeling. Laat je meesleuren in de sagen en legenden van Gouda, maak kennis met de helden en schurken die de stad ooit bevolkten en ontdek de geheimen achter de eeuwenoude gevels. Dat kan tijdens de Storytrail stadswandeling Gouda. Verhalenverteller Eric de Beweerde van theatergroep Stadsavonturen is uw gids op zondagmiddag 22 april.

Verteller Eric laat je de geschiedenis van Gouda beleven alsof je er middenin staat. Met de prachtige oude binnenstad als decor vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie. Beurtschippers, sluiswachters, kooplui, notabelen en zakkendragers trekken aan je voorbij. Huiver en lach om hun lotgevallen, leef met hen mee, ga misschien zelfs even in hun schoenen staan… En geniet van een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zondag 22 april om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal 12 euro per persoon (kinderen: 6,35 euro).

Advertisements

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

22-04-2018 15:11