Zo. 22-4: Spinning Jazz Sessions

Gouda – In samenwerking met Cultuurhuis Garenspinnerij, StudioGonz en Restaurant de Kleischuur wordt van januari tot en met mei 2018 iedere maand een jazzconcert georganiseerd, met aansluitend een Open Podium voor zowel gevestigde muzikanten als aanstormend talent.

Deze ‘Spinning Jazz Sessions’ vinden elke derde zondag van de maand plaats in StudioGonz tussen 14.30 en 17.30 uur. Aansluitend is er voor belangstellenden een speciaal Jazzdiner in Restaurant de Kleischuur. De sessies worden geco√∂rdineerd door Arie Kuit, saxofoondocent in de Garenspinnerij. De toegang is gratis.

Deze vierde editie treedt het Peter Groeneboom Trio op. Het trio bestaat uit de muzikanten Peter Groeneboom (piano), Erik Roobaard (bass) en Arno van Nieuwenhuize (drums).

Open podium

Na dit optreden gaan alle remmen los met het talent wat Gouda e.o. rijk is. Om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen aan bod komt, is het belangrijk om je van te voren in te schrijven voor de sessie. Dat kan via info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl. Laat weten of je zingt of welk instrument je bespeelt en welk(e) nummer(s) je zou willen laten horen en stuur (uiterlijk een week van tevoren) een pdf met toonsoort en akkoorden.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

22-04-2018 15:00