Zo.22-03: Workshop intuïtief schilderen

Ga op ontdekkingsreis naar datgene wat leeft van binnen en breng dat met verf op doek tot uiting. Dat kan op 22 maart tijdens een middag intuïtief schilderen. Intuïtief schilderen is een innerlijke ontdekkingsreis. Het bestaat uit luisteren, voelen en volgen. Om dat stukje onderbewustzijn te bereiken, wordt de middag gestart met geleidde meditatie. Daarna gaan de deelnemers op expressieve of intuïtieve manier met verf vorm geven aan dat wat zij ervaren.

Schilderervaring is niet nodig: Niets is goed of fout. Het doel is ook niet om een mooi schilderij neer te zetten, maar het gaat om de beleving. Het resultaat is een stukje ziel op doek.

Deze middag wordt georganiseerd door Tamara Mourits van ‘Flippo Art’ en Ursula Verbeek en Nicolette Quak van ‘De Bovenkamer’. Alle schildersbenodigdheden zijn aanwezig. Tamara is zelf kunstschilder, geeft schilderlessen en heeft al meerdere keren met mensen intuïtief geschilderd. Er is plaats voor maximaal acht schilders en de kosten bedragen 25 euro voor de hele middag. Dat is inclusief materiaal, koffie en thee. Het start om 14:00 uur en ronden om 17:00 uur af. Aanmelden kan via tamara@flippo-art.nl of nicolettequak@hotmail.com.

Advertisements