Zo.22-02: Kinderconcert ConAnima Music Academy

ConAnima Music Academy is een nieuwe muziekschool in Gouda met een breed lesaanbod voor kinderen en volwassenen. Bij ConAnima Music Academy kan je o.a. terecht voor viool- piano- en gitaarles. Voor de kleintjes is er Muziek voor Ukkies (0-4 jaar), Eigenwijs Muziek (4-7 jaar) en de Snuffelcursus viool (vanaf 5 jaar). Voor de volwassenen zijn er reguliere muzieklessen, Pianobootcamp en theorielessen. Kortom: er is genoeg te doen!

Op 22 februari om 15.30 zal er in de studio van ConAnima Music Academy een kinderconcert plaatsvinden. De concerten zijn bedoeld voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Elk concert is anders, diverse professionele artiesten worden uitgenodigd. De ene keer is het een luisterconcert, de andere keer is het een workshop waar kinderen actief muziek mogen maken. Ouders en kinderen kunnen in een ontspannen en vriendelijke sfeer genieten van fantastische muziek, onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers erbij.

Op 22 februari zal Jorinde van den Thillart, docent en oprichtster van ConAnima Music Academy samenwerken met Mirjam van der Beek – van Gelderen, een zangeres met een uitgebreide kennis van o.a. wereldmuziek en kinderyoga. Diverse instrumenten komen aan bod, velen zal je nog nooit gezien hebben. Het concert wordt een waar spektakel!

Advertisements

Het concert duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats op zondag 22 februari van 15.30-16.15. De kosten bedragen €12,50 per persoon of €20,00 per koppel. Kinderen van 0 tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen. Oudere kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom om te luisteren en mee te doen, kaartjes kosten €2,50 per kind. Meer informatie is te vinden op www.goudaklassiek.nlKaarten kan je reserveren via jorinde@conanimamusicacademy.nl

NB. Er geldt een maximum van 25 luisteraars. Bij voldoende aanmeldingen zal er nog een concert op dezelfde dag plaatsvinden.

Adres: Turfsingel 31, 2802 BC Gouda. In de buurt kan gratis geparkeerd worden