Zo.21-06: Run 4 Ladies en Run 4 Men

Aanstaande zondag 21 juni 2015 is het zover en gaat een ontzettend leuk hardloop evenement van start. Nieuw in de opzet is dat de dames en heren apart starten, zelfs in de kidsrun. Behalve dat de run bekend staat om zijn gezelligheid en bijzonder mooie parcours is het door deze opzet uniek in de wijde omtrek. Door de verschillende leeftijdscategorieën belooft het een prachtig evenement te worden voor zowel de wedstrijdlopers als de meer recreatieve lopers en loopsters. Je hoeft niet lid te zijn van een atletiekvereniging. Aan de loop kan iedereen meedoen.

Het parcours is dit jaar nog afwisselender dan andere jaren. Er wordt door het prachtige gebied van Boskoop gelopen met dit jaar iets unieks; er wordt namelijk zelfs over een boomkwekerij gelopen. Wij hopen als organisatie dat juist ook de hardlopers die niet aangesloten zijn bij een vereniging onze loop weten te vinden en de uitdaging aangaan. Natuurlijk wordt iedere deelnemer bij de finish beloond met een “boskoopse” herinnering!

Voor het goede doel zullen dit jaar naast taarten ook heerlijke en gezonde smoothies worden verkocht. Het goede doel dit jaar is het aan te leggen atletiekpad in het toekomstige Bentwoud.

De dag zal worden gestart om 9.00 uur met de wandelaars die 10 kilometer kunnen wandelen door het prachtige Boskoop. De Kidsrun 4 Girls gaan om 10.00 uur van start. De Kidsrun 4 Boys gaan 10 minuten later van start om 10.10 uur. De 5 en 10 km Run 4 Ladies is om 10.45 uur en de FloraRun 4 Men starten om 11.15 uur. Na afloop kan iedereen onder het genot van een hapje en drankje nagenieten en vindt de prijsuitreiking plaats en worden er onder de deelnemers die via de website hebben ingeschreven nog leuke prijsjes verloot.

De start en finish zijn op het International Trade Centre (ITC-terrein) van Hazerswoude / Boskoop, nabij het Plantariumgebouw. Wilt u ook meedoen of komen kijken? Voor meer informatie kunt u terecht op de speciale website: www.Run4Ladies-Run4Men.nl. Inschrijven kan op de dag zelf in het Plantariumgebouw tot 30 minuten voor de start. Twijfel niet, schrijf je in en doe mee!