Zo.21-06: Lezing over herders in Jeruzalemkapel

Margo Vonk uit Buren komt op Vaderdag, zondag 21 juni 2015, voorlezen uit haar eigen boek. Het boek staat vol met verhalen van en over herders. Samen met haar nichtje en fotografe, Suze Vonk, heeft zij dertien herders bezocht. Het boek is een pleidooi om herders met hun schapen meer kans te geven.

Dus vaders opgelet! Misschien is dit de kans om een omscholing tot herder te wagen.

Maar de middag is natuurlijk niet allen bedoeld voor vaders maar voor iedereen; herders, mama’s, opa’s oma’s of andere belangstellende;

u bent allen van harte welkom op zondag 21 juni tussen 14.30-17.00 uur. De lezing zal om 15.00 uur beginnen en ongeveer 1,5 uur duren. De middag zal worden afgesloten met een gezellige borrel. Adres: Jeruzalemstraat 11, 2801 JE te Gouda.

Margo Vonk en Suze Vonk hebben de verhalen van de herders in woord en beeld vastgelegd. Het boek Waar lopen de schapen ? geeft een beeld van de moderne herder. Het zijn allemaal mensen die keihard werken voor onbetaalbare vrijheid.

Meer informatie over het boek en de Jeruzalemkapel zijn te vinden op de Facebookpagina van de kapel: https://www.facebook.com/JeruzalemkapelJeroenHermkens