Zo. 20-01: Eerste Blues & Bitterballen in Oudewater met Mo & The StageAnimals

Muziek is en blijft belangrijk voor iedereen. Het raakt en zeker blues muziek. Het bijwonen van een concert of optreden blijft niet voor niets een favoriet uitje voor velen.

Dat blijkt ook altijd bij de optredens van Mo & The StageAnimals

Mo & The StageAnimals

Mo & The StageAnimals bestaat uit muzikanten die hun sporen in de scene ruimschoots verdiend hebben. De band speelt met hart en ziel en maakt van elk optreden een waar feest!

Rauwe blues wordt afgewisseld met stevige rock of een mooie gevoelige ballad. Door deze verschillende stijlen is het voor iedereen genieten!

De zware donkere blues stem van de oorspronkelijk Goudse Monique Verkerk, gecombineerd met het enthousiaste spel van de muzikanten onderling, is een waar genot om te horen én te zien. Damien Hughes is de ervaren gedreven gitarist, René Bouwman op drums en bassist Bas van Erkel, voegen met deze ritmesectie niet alleen ervaring toe maar vormt ook de steady heartbeat van de band. Last but not least is het warme originele Hammond geluid afkomstig van Alfred van Sprang.

Hart van Oudewater

De Klepper staat in het centrum van Oudewater en is altijd het hart van de stad geweest.

Van bruiloft tot carnaval en van condoleance tot een avondje bridge, De Klepper is de plek.

Oudewater kan wel wat meer evenementen gebruiken. Leuke, toegankelijke, originele dingen en Blues & Bitterballen is daar een van.

Samen met Anton van

Hemert, uitbater van De Klepper, organiseert Sam Labbaci van MissHolistic steeds vaker evenementen.

“Het is onze bedoeling om Oudewater blij te maken met onze initiatieven. De inwoners van de stad moeten eigenlijk altijd reizen voor dit soort dingen, terwijl er hier zoveel leuks te organiseren valt. Daarnaast is het voor mensen uit de regio fijn om niet te ver te reizen voor dit soort dingen en bijvoorbeeld gratis te parkeren”.

 

Voor meer informatie:

MissHolistic

Sam Labbaci

Eventmanager

06-15967977

20-01-2019 09:00

Advertisements