Zo. 2-9: Stampen en zingen bij Verkaaik

Gouda – In het boek ‘Stampen en zingen’ volgt Gerwin van der Werf een jaar lang de leerlingen van zijn examenklas muziek op de middelbare school. Hij neemt ze mee naar concerten, probeert ze de beginselen van het taoïsme uit te leggen, zit in de groepsapp, imiteert BN’ers, waagt zich aan avant-gardemuziek, gaat naar het gala, huurt een reusachtige gong en zit het hele jaar in een spagaat tussen wat hij ze wíl leren en wat hij ze móet leren.

In Stampen en zingen, een vrolijk en muzikaal boek, draait de lezer een jaartje mee in de examenklas van misschien wel de beste muziekdocent van Nederland en steekt daar zelf ook het nodige van op. In tijden waarin het rendementsdenken het debat over ons onderwijs steeds meer domineert is Stampen en zingen van Gerwin van der Werf een hartverwarmend pleidooi voor creativiteit, expressie en zelfontplooiing.

Tijdens een leuk en interactief optreden van Gerwin vertelt hij op zondagmiddag 2 september bij Boekhandel Verkaaik over over zijn ervaringen. Na afloop doet u een muziekexamen. Van 15.00 tot 16.30 uur, entree 5 euro. Aanmelden via info@boekhandelverkaaik.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

02-09-2018 12:02