Zo. 2-12: Open dag Langlaufvereniging Gouda

Op zondag 2 december ben je welkom bij Langlaufvereniging Gouda op onze kunststofbaan. Je kunt een kennismakingsles langlaufen volgen. En als dat naar meer smaakt, kan je je opgeven voor een cursus of clinic. Op onze borstelbaan kan je oefenen op zo’n 2 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog.

Je kan ook kennismaken met het biatlon op onze vernieuwde schietbaan. Biatlon is een combinatie van langlaufen en schieten. Op onze schietbaan schiet je met een lasergeweer op een elektronisch doel. Verder bieden we onze andere sporten aan: rolskiën, nordic walking en hardlopen.

Kom je langlaufen, draag makkelijke kleding en neem handschoenen mee. Al het andere materiaal krijg je van ons. Vooraf opgeven is niet nodig, informatie bij cursus@langlauf.nl

Advertisements

Tijdstip: van 12.00 tot 15.00 uur (laatste startmogelijkheid is 14.30 uur).
Kosten van een proefles zijn 7 euro. Kinderen betalen 4 euro.
Locatie: Tobbepad 4 in Gouda, de ingang is links achter het Groenhovenbad.
Cursussen: Op 9, 15, 16 en 22 december zijn er clinics. En op 5, 6 en 9 januari starten weer cursussen van 5 lessen. Er zijn cursussen en clinics op verschillende niveaus. Meer informatie over de cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging op www.langlauf.nl.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl
02-12-2018 09:00