Zo. 2-12: Alfred J Kwak in Theater Concordia

Het wereldberoemde eendje Alfred Jodocus Kwak komt zondagmiddag 2 december aanstaande naar Haastrecht. Tijdens de muzikale hervertelling van een oeroud sprookje mogen kinderen van 5 t/m 10 jaar meespelen als bijtjes. Hoe leuk is dat! Opgeven voor de rol van ‘bij’ via info@theaterconcordia.nl en kaarten koop je via www.theaterconcordia.nl. Alle kinderen mogen die middag hun schoen zetten.

Voor het hele gezin

Het verhaal in deze familievoorstelling gaat erover dat als het in je leven lastig is, je dat met elkaar makkelijker kunt oplossen dan in je ‘eendje’. De leden van het Harlekijn Muziektheater met Mark Haayema in de rol van Alfred Jodocus Kwak krijgen versterking van 8 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar.

Schoencadeau

Nu Sint in het land is, mogen de schoenen ook weer gezet worden, ook tijdens deze voorstelling. Want misschien komen Sint en Pieten wel met een schoenverrassing.
Deze voorstelling is natuurlijk ook een fantastisch leuk schoencadeau voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Een cadeau dat je samen beleeft en niet snel vergeet.

Advertisements

Deze voorstelling speelt op zondag 2 december om 14.00 uur in Theater Concordia. Kaarten (jeugdpaspoort à 9 euro, volwassenen à 10 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

02-12-2018 09:00