Zo. 19-8: Houtmansplantsoenconcert met The Beatles Revival

Gouda – In 2018 vinden voor de 25ste keer tijdens de zomermaanden in Gouda de Houtmansplantsoenconcerten plaats. De concerten zijn op zondagen van 24 juni tot en met 26 augustus. De concerten zijn van 14.00 uur tot uiterlijk 16.30 uur. De entree voor de concerten is gratis. De concerten vinden plaats in de monumentale muziektent in het Goudse Houtmansplantsoen. Zondag 19 augustus treedt The Beatles Revival op.

Eén van Europa’s beste en populairste tribute coverbands: The Beatles Revival uit Praag (Tsjechië). Dezelfde kapsels (geen pruiken), de kostuums, kompleet met Chelsea Cavern Boots en de instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele. Deze perfecte ‘stage look’ is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

19-08-2018 10:41