Zo.19-04: Familievoorstelling “Woeste Willem”

Vrolijke muzikale familievoorstelling

Zondag 19 april speelt muziektheatergroep ‘Kom van het Dak af’ de familievoorstelling Woeste Willem in Theater Concordia. Een vrolijke muzikale voorstelling met eigenwijze liedjes over vriendschap, vliegeren, vissen en vreemde vogels.

Woeste Willem woont in zijn zelfgebouwde huis aan de rand van een meer.  Hij is ooit zeerover geweest en houdt niet van landrotten. Iedereen moet hem met rust laten, ook de dieren. Als op een dag de vlieger van Franka in de boom bij het huis van Willem blijft hangen, klimt ze op het dak. Dat is best hoog en Franka durft niet meer naar beneden. Als Willem haar van het dak af helpt en ook nog de vlieger uit de boom haalt, worden ze vrienden. Willem vertelt haar over zijn woeste avonturen op zee om een schat te veroveren en Franka luistert. Als Franka voorstelt samen een vlot te maken om de schat te zoeken, wordt Willem opeens stil. Hij moet Franka iets bekennen…

Advertisements

Een vrolijke familievoorstelling naar aanleiding van het prentenboek Woeste Willem van Ingrid en Dieter Schubert, Uitgeverij Lemniscaat. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Muziektheatergroep de Kom van Het Dak Af Band is een energieke groep muzikanten en acteurs.

In hun eigenwijze liedjes over kleine en grote onderwerpen proberen ze het leven te duiden.

Met humor en fantasie bekijken ze de wereld van een heel andere kant.

woeste willem