Zo. 18-09: Kunstevenement “GAAF! editie Autunno” in het “Glaspaleis”

Kunstevenement “GAAF! editie Autunno” in het “Glaspaleis” van Galerie Montulet in Gouda

De zomer is officieel bijna afgelopen en de herfst komt eraan! Galerie Montulet luidt dat in met het kunstevenement GAAF! editie Autunno (Gouda Annual Art Fair). U bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij de feestelijke opening van GAAF! Autunno die plaatsvindt op zondag 18 september van 14.00 – 18.00 uur.

Inmiddels zijn we in de zomer zeer hard aan het werk gegaan om de 1e verdieping van het “Glaspaleis” uit te breiden en zo de kunst nog beter te kunnen tonen. Nieuwsgierig geworden?. Kom naar de opening van GAAF! Autunno over twee complete verdiepingen met totaal 500 m2 expositieoppervlak.

Bij de opening van GAAF! verschijnt ook het “glossy” magazine van Galerie Montulet waarin zowel de galerie, de kunst als de kunstenaars fraai uitgelicht worden. Uiteraard kunt u dan of op willekeurig welk ander tijdstip tijdens een bezoek een exemplaar meenemen.

Advertisements

Tijdens dit prachtige kunstevenement, dat buiten de feestelijke opening nog te bezoeken is van 18 september tot en met 9 oktober op woensdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur, wordt de zeer uitgebreide kwaliteitscollectie van Galerie Montulet getoond met nieuwe kunstenaars en nieuwe kunst van onze vaste kunstenaars. De collectie bestaat veelal uit compleet nieuw werk op het gebied van betaalbare hedendaagse realistische schilderkunst, sculpturen, keramiek en sieraden. De entree is gratis.

Galerie Montulet, Hoge Gouwe 115, Gouda. Parkeren kan in de parkeergarage op het Bolwerk en de galerie is ook op loopafstand van intercitystation Gouda.
Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.galeriemontulet.nl of naar www.g-a-a-f.nl en zie een voorproefje van de kunst bij GAAF! Autunno