Zo. 16-9: Opening Het Vijfde Huis in Gouda

Gouda – Sinds kort is er in Gouda een trainingscentrum voor persoonlijke ontwikkeling: Het Vijfde Huis. Op zondag 16 september aanstaande vindt de feestelijke opening plaats.

Het Vijfde Huis in Gouda biedt trainingen zoals yoga, zumba, dansexpressie, piloxing, mindfulness, klankschalensessie, biodanza, dynamische meditatie en meer. Momenteel zijn er ongeveer 20 trainers actief betrokken bij het trainingscentrum.

Ook organiseert Het Vijfde Huis in co-creatie met de stichting iNSPIRED By iNSPIRATION Avonden van het Huis. Afwisselend een avond in de week Docu’s & Drinks, Culurele Reis Verslagen, Crash Test Avond (met try outs van de nieuwste trainingen tegen gereduceerd tarief) en Vision Quest Avonden (lokale leiders ontmoeten elkaar rondom een actueel maatschappelijk, ecologisch thema).

Advertisements

Erwin de Boer, een van de initiatiefnemers en leidinggevenden: “Het Vijfde Huis, dat is allereerst de groep trainers. Met elkaar bouwen wij aan een plek waar mensen elkaar inspireren; een plek van licht. Het is onze manier om de wereld een stukje mooier te maken.”

Tijdens het openingsfeest vindt om 14.00 uur de officiële opening plaats. Daarna kan men tijdens de proeverij kennismaken met diverse trainingen en trainers. ’s Avonds is er een gezellig feest waar men de trainers kan ontmoeten. Het Vijfde Huis is gevestigd aan de Nieuwe Gouwe 2 in Gouda.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

16-09-2018 15:50